26 januari 2022

Zo vind je de leukste kerstpakketten voor 2020

2 min read
Kerstpakket

Het is elk jaar weer een flinke klus: kerstpakketten uitzoeken. Niet omdat het aanbod zo klein is maar omdat het moeilijk is om iets te vinden waar iedereen blij mee is. Of je nu als werkgever de pakketten uit moet zoeken of je hebt de taak gekregen van je baas: het is een gevoelig klusje. Lees hier inspiratie voor de kerstpakketten van 2020

Geschenk kerst

Eten en drinken

Het is eigenlijk altijd wel een goede keuze: een kerstpakket met eten en drinken erin. Bijvoorbeeld een heel mooie fles wijn, of een borrel pakket met allerlei hapjes. Als er iets in zit dat de medewerker niet lust dan kunnen ze het altijd cadeau geven aan iemand anders. Een nadeel van dit pakket? Er zijn steeds meer mensen met speciale dieetwensen en allergieën. Het is een enorme klus om elk pakket individueel aan te passen aan de dieetwensen van elk persoon. Doe je dit niet, dan nemen ze het je wellicht niet in dank af dat je een pakket cadeau doet waar ze bijna niets uit mogen eten.

Rituals pakket

Rituals en andere verwenproducten

Verwenproducten zijn altijd leuk om te krijgen omdat je ze zelden voor jezelf koopt. Rituals is populair maar ook andere producten zoals handgel, doucheproducten of een lekker luchtje doen het heel goed. Dat is namelijk iets dat je echt leuk vindt om te krijgen. Een nadeel ervan is dat het een heel persoonlijk product is: mensen hebben vaak bijvoorbeeld een voorkeur voor een bepaalde geur en daar kun je onmogelijk bij iedereen rekening mee houden.