26 januari 2022

Zo doe je het juiste bierpakket cadeau

2 min read

Nederland is een echt bierland én bier is weer helemaal hip. Hoogtijd dus om je geliefde, beste vriend of schoonmoeder een bierpakket cadeau te doen. Een bierpakket is een cadeau voor iedere gelegenheid! Of het nou voor vaderdag, een verjaardag of een slagingsfeestje is maakt helemaal niet uit.

In dit artikel geef ik je tips bij het uitzoeken van het meest geschikte bierpakket, lees je mee?

Lokale brouwerij

Tegenwoordig bieden de meeste supermarkten en slijterijen bierpakketten aan. Variërend van de grootste brouwerijen tot de wat kleinere brouwerijen. Dit is erg gemakkelijk want zo kun je onderweg naar een partijtje nog even een snel een cadeau oppikken. Persoonlijk vind het echter het leukst om een bierpakket van een kleinere brouwerij cadeau te doen. Hiermee sponsor je een kleine brouwerij en zit er vaak een leuk verhaal achter de bieren. Tot slot brouwen de kleinere brouwerijen echt met liefde, dat proef je.

Meerdere brouwerijen

Je kunt ook kiezen voor een bierpakket van meerdere brouwerijen. De betere slijterij stelt tegenwoordig zijn eigen bierpakketten samen. Zo heb je bijvoorbeeld een pakket met allerlei verschillende IPA’s of tripels. Dit is erg leuk voor een smaaktest, of om er achter te komen welk biertje van welke brouwerij nou het aller lekkerste is.

Het aantal biertjes

Bierpakketten komen natuurlijk in allerlei verschillende groottes. In de meeste gevallen varieert het aantal van 4 tot 8 biertjes. De beste optie is afhankelijk van de volgende vraag: drink je er zelf ook een mee? Is het antwoord ja, ga dan voor het grootste aantal biertjes.

Meer inspiratie op doen wat betreft bierpakketten? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *