7 december 2021

Trends voor tassen in 2020

1 min read

Het jaar 2020 is alweer een paar weken oud en net zoals ieder jaar het geval is, zien we ook in 2020 een aantal fashion trends terug. Dat geldt natuurlijk ook voor tassen. Wil jij weten welke tassen er in 2020 helemaal hot zijn? Lees dan vooral verder, want in dit artikel vertel ik je er meer over.

De opkomst van Italiaanse merken

2020 wordt zonder meer hét jaar van de Italiaanse designers. Dat is niet voor niets zo, want Italiaanse modemerken staan wereldwijd bekend om elegantie, stijl en kwaliteit. Dit jaar is er een aantal merken dat ongekend populair zal zijn. Onder andere de tassen van het merk Socha zul je dit jaar steeds vaker terug zien! Een tas van Socha is van uitstekende kwaliteit en bovendien erg fraai ontworpen! Ook merken als Gianni Chiarini en Patrizia Pepe zijn dit jaar helemaal hot. Ben je op zoek naar een tas van Socha, Gianni Chiarini of Patrizia Pepe? Neem dan eens een kijkje op de website van Lederwarenwebshop.

In stijl naar school!

Wil je in stijl naar school of naar je werk? In 2020 zijn de rugtassen van Eastpak helemaal in! Eastpak is natuurlijk een merk dat we al decennialang terugzien. dat is niet gek, want de tassen van het merk Eastpak staan onder andere bekend om hun stevige kwaliteit, waardoor ze jaren meegaan! Daarnaast zien de tassen er natuurlijk gewoon goed uit. Wil je dus een fashionable én duurzame keuze maken? Dan is een Eastpak een uitstekende keuze!