26 januari 2022

Match je outfit met je accessoires

1 min read

Accessoires kunnen een outfit maken óf kraken. Als je je outfit een persoonlijke touch wilt meegeven, is het daarom belangrijk om te kiezen voor de juiste accessoires. Maar wat is nou de ‘juiste’ accessoire voor bij jouw outfit? In dit artikel leg ik je er meer over uit.

Maak een statement met je accessoires

Een zogenaamde ‘statement accessoire’ is een accessoire die erg in het oog springt en dit type accessoire staat over het algemeen het leukst bij een basic outfit. Als je outfit namelijk al erg druk of opvallend is en je combineert het met een statement accessoire, dan wordt het al gauw too much. Bij een leuke statement accessoire kun je denken aan een sleutel etui. Ook een leuke dames riem wordt vaak gebruikt als statement accessoire.

Denk goed na over je kleurkeuze

Als je kiest voor verschillende sieraden of accessoires, is het belangrijk dat je de juiste kleuren kiest. Besteed daar dus voldoende aandacht aan als stijlvol voor de dag wilt komen. Heb je bijvoorbeeld zowel gouden als zilveren sieraden? Draag dan de ene dag zilver en de andere dag goud, maar draag ze vooral niet samen.

Ben je op zoek naar stijladvies of zoek je een leuke accessoire voor bij jouw outfit? Neem dan een kijkje op de website van Lederwarenwebshop!