7 december 2021

Een paar tips om je outfit met accessoires af te maken

2 min read

Accessoires, je hebt ze in verschillende soorten, kleuren en maten. Voor ieder wat wils. Daarnaast kun je accessoires op vele manieren combineneren zodat ze ook nog eens leuk bij jou outfit passen. Lees snel verder op welke manier je dit het beste kunt doen!

Voeg kleur toe aan je outfit

Draag je het liefst een aantal specifieke kleuren? Dan ben jij niet alleen, velen dragen het liefst kleding in vertrouwde kleuren, zoals wit of zwart. Ook houden we het vrij simpel met de accessoires in bijvoorbeeld goud of zilver. Maar als je al een rustige outfit draagt is het geen gek idee om wat meer power aan je outfit toe te voegen door wat kleurrijke accessoires. Draag je een rustige zwarte outfit? Dan kun je dit geweldig combineren met gele accessoires zoals een leuk armbandje of een flitsend paar oorbellen. Heb je het gevoel dat goud alleen met goud kan en zilver alleen met zilver, dan heb je het mis, dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Experimenteer vooral om te kijken wat jij het leukste vindt!

Sieraden die niet voor de hand liggen

Als je denkt aan je outfit afmaken met accessoires wordt er vaak gedacht aan ringen, oorbellen, armbandjes of een mooi horloge. Maar dit zijn zeker niet de enige opties. Een wat grotere accessoire zoals een sjaal of haarband kan een outfit ook helemaal afmaken. Maar een bepaalde oorpiercing die je al hebt zitten kan het ook helemaal afmaken.

Stel je hebt een conch piercing, dan zou een hangertje hierin net wat extra fleur kunnen toevoegen aan het geheel. Heel erg leuk en interessant om daar mee te variëren dus!