7 december 2021

Een borrelplank graveren voor je bedrijf: zo val je pas op

1 min read
borrelplank graveren

Het is goed om op te vallen met je bedrijf. Dat doe je onder andere door je huisstijl en logo op veel verschillende plekken terug te laten komen. Bijvoorbeeld in je decoratie en servies. Een borrelplank graveren is bijvoorbeeld een heel tof idee als je een eigen horecazaak runt of als je een cateringbedrijf hebt. Het is betaalbaar en de borrelplank zelf is toch iets dat je doorgaans al nodig hebt in je bedrijf. Zeker wanneer je een lunchroom of kroeg runt.

borrelplank graveren

De borrelplank van kwaliteit

Wil je een borrelplank gebruiken om borrelhapjes te serveren in je restaurant of eetcafé? Dat kan, en het is nog origineel ook! Wel is het goed om dan even de tijd te nemen om de kwaliteit hout uit te kiezen. Dit kan namelijk sterk verschillen en je wil niet dat de planken al snel vervangen moeten worden. Want een plank vervangen kost geld. De borrelplanken worden van allerlei soorten hout gemaakt. Kijk altijd even naar de specificaties voor je besluit welke plank bij jou past. 

borrelplank graveren

Wat je erin laat graveren

Voor de hand liggend is om een logo in de borrelplank te graveren. Dat is herkenbaar voor je gasten en een goede vorm van branding. Je kunt echter ook een grappige boodschap of een woord erin zetten.