7 december 2021

Digitaal lezen

2 min read
Kobo Plus

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker, mensen die een boek lezen op een e reader. Maar hoe komen deze mensen dan aan een boek om te lezen? Een fysiek boek koop je in de winkel, een e book kun je bij een abonnement van Kobo Plus in je online bibliotheek zetten. Voordeel is het boek eenmaal op je e reader staat hoef je niet speciaal online te zijn om het te kunnen lezen. Ben je onderweg in bus of trein en heb je geen mogelijkheid online te zijn? Geen probleem, de opgeslagen boeken in je bibliotheek kun je gewoon lezen. Evenals de audio albums in je app op de smartphone.

Kobo Plus

Eenvoudig lid worden

Lid worden van Kobo Plus gaat eenvoudig, via bol.com of de eigen website van kobo.com vraag je een proefabonnement aan. Je hebt dan 30 dagen om je abonnement uit te proberen, bevalt het dan verleng je het abonnement. Bevalt het niet dan zet je het eenvoudig stop. Er zijn drie soorten abonnementen, om te lezen en muziek te luisteren en een combinatie daarvan. Kies het gewenste abonnement en begin eenvoudig met boeken of in je bibliotheek op te slaan, deze kun je vervolgens direct of later lezen. De audio albums sla je eenvoudig op in de app op je smartphone. 

Kobo Plus

Wat heb je nodig om te lezen?

Om een e book te kunnen heb je een Kobo e reader nodig, om een audio album te luisteren heb je de Kobo Plus app nodig. Met behulp van je account is het eenvoudig om boeken toe te voegen in je bibliotheek, dit kun je doen via zowel bol.com als kobo.com. Zie je een leuk boek, klik je op het boek en lees je de beschrijving. Bevalt het boek dan sla je deze op in je account om het later of direct te lezen. Je kunt op je gemak het boek lezen, zolang je een abonnement hebt is het mogelijk het boek te lezen, of het album te luisteren.