26 januari 2022

De perfecte slaapkamer

2 min read

De slaapkamer is een speciale ruimte in je huis. Je hebt vaak mensen die je bezoeken, maar de slaapkamer is je eigen ruimte waar niemand in komt. Een ruimte waar je je rust pakt. Het is dan ook belangrijk dat deze goed is ingericht. Er zijn natuurlijk de benodigdheden zoals een bedframe en een matras. Maar als dit het enige in je kamer is, voel je je niet echt thuis. Hieronder licht ik toe wat je allemaal nodig hebt om van je slaapkamer de perfecte rust plaats te maken.

Andere benodigdheden

Naast het bed zijn er nog enkele andere meubilairs die handig zijn in een slaapkamer. Zo kun je een nachtkastje en een kleerkast echt niet missen in je slaapkamer. Op je nachtkastje kun je een gezellige leeslamp zetten en bij je kleerkast een mooie spiegel. Zo heeft je slaapkamer zeker al meer karakter. Nu hebben we de standaard slaapkamer. Nu is het tijd voor de speciale dingen die deze kamer perfect maken.

Tapijt tegels en meer

Welke kleur en welke stof de grond hebben in je slaapkamer kan veel doen voor de sfeer. Hiervoor stel ik voor om tapijt tegels te gebruiken. Dit is een vierkant stuk tapijt van textiel. Daardoor kun je individuele patronen aanbrengen die je gelukkig maken. Textiel voelt ook lekker zacht onder je voeten, perfect voor de slaapkamer. Bij Magic Carpets kun je een groot assortiment aan tapijt tegels vinden. Zo kun je het perfecte patroon samenstellen voor je kamer. Een leuk extraatje dat zeker niet veel mensen in hun huis zullen hebben is een sterren plafond. Zo heb je, als je wilt, in het donker de hemel over je.