7 december 2021

Computer voor bij je bureau

1 min read
setuo

Wil je ook op kantoor werkzaamheden kunnen doen, en wil dit met een stabiel systeem doen dan is een PC een uitstekende keuze. Omdat een computer niet draagbaar is kun je hem perfect op of bij een bureau neerzetten, ideaal als je ieder moment van de dag de kans wil hebben om snel aan het werk te kunnen. Een computer staat namelijk altijd klaar om mee te werken, omdat je deze nooit afkoppelt. Ook is vaak een pc uitgebreider uitgevoerd dan een laptop. 

Waaruit bestaat een PC

Eigenlijk bestaat een pc voor bij je bureau uit twee belangrijke onderdelen, de zogenaamd kast en een monitor. Natuurlijk kun je ook niet zonder andere hardware als een muis en een toetsenbord, deze zijn overigens ook in de webshop van azerty.nl verkrijgbaar. Voordeel van de pc is dat je er werkelijk alles mee kunt doen, en de computer zowel op kantoor kunt gebruiken als thuis om games mee te spelen. Hoe meer software je installeert, hoe groter de mogelijkheden zijn. 

pc

Alles in een scherm

De laatste jaren ben je niet meer afhankelijk van een pc die is voorzien van een kast, steeds vaker zie je beeldschermen waar het complete systeem in is verwerkt. Vaak zijn deze aan de achterkant van het beeldscherm ingebouwd, wat een systeemkast overbodig maakt. Voordeel hiervan is dat je geen snoeren meer hebt, alleen de voeding van je beeldscherm. Apple is de het eerste merk wat ermee kwam, momenteel zijn er meerdere merken die de schermen aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *