Resultaten voor pinksterweekend nijmegen

pinksterweekend nijmegen
SMKMRKT Festival Pinksteren Nijmegen Cultuurstad.
Tijdens het Pinksterweekend van vrijdag 22 mei t/m maandag 25 mei vindt de derde editie van SMKMRKT plaats op het buitenterrein van de Vasim in Nijmegen. Verwacht een keur aan originele marktkramers met voor ieder wat wils, een flinke selectie aan food trucks met lekker eten, intieme concerten en kleine feestjes.
seo tools
Nijmeegse Bierfeesten Home.
Café Samson, MUG, Opera, Freddy's' en de Deut sinds 2009 de trotse organisatoren van de bierfeesten in Nijmegen. Het is allemaal begonnen met één feest, het Nijmeegse Bier Feest op eerste Pinksterdag. Het is inmiddels uitgegroeid naar 3 bierfeesten per jaar. Naast het bierfeest tijdens het Pinksterweekend organiseren wij de Bokbierdag en het Winterbier feest.
2dehands
Koopmaandag Pinksteren 2017 Centrumnijmegen.nl.
Ook dan ben je van harte welkom in de binnenstad van Nijmegen. Op Tweede Pinksterdag wordt er namelijk in het centrum een Pinkstermarkt gehouden. Deze markten zijn even gezellig als altijd. Je kunt er terecht voor bijvoorbeeld bloemen, kunst en boeken.
Springkasteel
Agenda Nijmegen Uitagenda met evenementen, feesten, concerten, markten, activiteiten, uittips.
Hula Hoopen in het Marikenhuis Marikenhuis Slotemaker de Bruïneweg 163, Nijmegen, wo 25 apr 1330.: Circus Barani op de Goffertweide Goffertpark agenda Slotemaker de Bruïneweg, Nijmegen, wo 25 apr 1400.: Buikdansen / Bellydance Orientaalse Dansstudio Nijmegen Honigcomplex Waalbandijk 10 E, Nijmegen, wo 25 apr 1800.:
BNP
Pinksteren Nijmegen 2018 Centrumnijmegen.nl.
Ondanks het dalende aantal gelovigen, wordt Pinksteren nog wel als nationale feestdag gezien. Ideaal om er een lekker dagje op uit te gaan in Nijmegen. Pinksteren in Nijmegen. Als je dan een dag vrij hebt, dan trek je toch zeker de binnenstad van Nijmegen in?
Pinksteren Nijmegen DagjeWeg.NL.
Tour met een Hot Rod door Nijmegen. NIJMEGEN, GELDERLAND Altijd al eens willen weten hoe het is om te karten door een stad? Tour met een Hot Rod mini-auto door Nijmegen: niet alleen mooier dan een kart, maar ook nog eens véél sneller en stoerder!
Wat te doen met Pinksteren 2018 Genoeg leuke dingen te doen tijdens het Pinksterweekend! Van Pinksterfeesten tot weg met Pinksteren op leuke uitjes naar Pinksterfestivals en Pinkstermarkten!
Kortom, een bijzondere gelegenheid om u. Lees verder over wat te doen zaterdag 19 mei t/m maandag 21 mei bij Music Meeting Nijmegen. Wat te doen in mei Ribs Blues. Domineeskamp, Raalte Hét ultieme bluesfestival van Oost en Noord-Nederland inclusief straattheater en als maaltijd heerlijke spareribs vindt tijdens het Pinksterweekend plaats.
Pinkstermarkt Nijmegen 2017 Centrumnijmegen.nl.
Neem na de markt nog een kijkje in de winkels. Op Tweede Pinksterdag zullen de winkels in de binnenstad van Nijmegen open zijn van 1200: tot 1700: uur. Kleed deze dag extra leuk aan door even te pauzeren bij een terrasje.
Pinksterweekend 2017: Smaakmarkt, Music Meeting en Bierfeesten.
In hun thuisland kunnen de artiesten van Music Meeting vaak niet eens over straat zonder herkend te worden, maar in Nijmegen zijn deze topmuzikanten nog anoniem. Music Meeting heeft een heerlijk zomers sfeertje waar je, ook als je meer fan bent van festivals dan van wereldmuziek, prima kan genieten van je pinksterweekend.

Contacteer ons