Meer resultaten voor sportschool

sportschool
The Gym Harkema: Krachttraining en Vechtsporten.
Bij ons kun je nog echt old skool trainen. Het gaat hier dus nog echt om het trainen! Ongeacht welk doel je voor ogen hebt The Gym Harkema is een sportschool voor iedereenBen jij op zoek naar een goede workout?
Home Sport Bewegen.
Meer informatie over doelgroeplessen van VianenFysio www.vianenfysio.nl. meer over ons. Sportschool Sport Bewegen is op de volgende tijden geopend voor de leden.: maandag t/m vrijdag.: zaterdag en zondag: 0900-1200.: Op feestdagen is de sportschool gesloten. Sportschool Sport Bewegen, Badhuisstraat 22, 4132 BR VIANEN, Tel 0347-373629.
T.I.M. Fitness Dé leukste sportschool van het westland TIM Fysiotherapie.
Ons team bestaat inmiddels uit 60 gespecialiseerde fysiotherapeuten met één missie, het westland fitter, gezonder en gelukkiger maken. Naast een praktijk voor fysiotherapie vindt u in ons gezondheidscentrum een sportschool, T.I.M. Fitness met daarin de nieuwste apparatuur en een compleet ingerichte functionele trainingsruimte.
Fitness en sportschool Rotterdam Boompjes HealthCity.
Je vindt onze sportschool in het centrum van Rotterdam aan de Boompjes 751, het verlengde van de Maasboulevard. Het uitzicht is fantastisch, tijdens het sporten kijk je uit op de Maas en zie je de Erasmusbrug, de Willemsbrug en het Noordereiland.
Start met fitness bij sportschool Premium Health Club.
Sportschool Premium Health Club in Ede is dé plek voor individueel fitness en personal training. Bij Premium Health Club ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen.
My HealthClub Dé premium Sportschool in Leeuwarden.
Ben je opzoek naar een sportschool die meer biedt dan alleen fitness? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Sportschool My HealthClub Leeuwarden is de premium sport, fitness en wellness club, met persoonlijk sportadvies, aangepast op jouw doelen.
Sportschool Groenlo.
Sportschool Groenlo in Groenlo is dé plek voor individueel fitness en groepsfitness. Bij Sportschool Groenlo ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.
Sociale Sportschool Homepage.
start: Hoofdstraat 176, 5706 AP Helmond. In samenwerking met Savant, wijkraad Mierlo-Hout, Infinity Fitness, LEV en fysiotherapie Van Zon start Jibb de sociale sportschool bij Woonzorgcentrum Alphonsus in Helmond. Vanaf 12 maart iedere dinsdagmiddag van 14.30 15.30 uur. De Sociale Sportschool combineert een serieuze work-out met een sociale component: sporters gaan met ouderen in een rolstoel of met rollator samen op bootcamp!
Wil jouw sportschool het keurmerk oog voor diabetes?
Jouw sportschool kan het keurmerk oog voor diabetes krijgen. Alle medewerkers krijgen dan een cursus over diabetes. Zo weten ze precies hoe ze iemand met diabetes kunnen begeleiden en adviseren. Wil jij als sportschool ons keurmerk met oog voor diabetes?
5 x dit zijn jullie favoriete sportscholen in Apeldoorn indebuurt Apeldoorn.
Posted by Sportschool Limited Edition on Tuesday, 11 July 2017. Op één staat sportschool Limited Edition. Alle sportscholen in Apeldoorn heb ik bezocht, nergens vind je deze apparatuur. Hier kun je op alle niveaus trainen, decennia aan kennis en kunde, zegt Dennis Riko.
Zelfverdediging sportschool in Tilburg Sportschool013.
HARD TRAINEN MET PASSIE EN PLEZIER. zowel de leraren als de mensen die tot nu toe heb mogen ontmoeten, zijn heel toegankelijk en zonder kapsones, ik heb me vanaf de eerste moment thuis gevoeld bij deze sportschool, eigenlijk kwam ik voor een proefles en ben ik gebleven.
Fit 2019 in: 15 x sportscholen in Deventer indebuurt Deventer.
Nu gesloten 1000: 1200.: Hannoverstraat 11, Deventer. Bekijk meer: sportscholen. Foto: Facebook Sportschool Akdeniz. Sportschool Akdeniz zit al 20 jaar in Deventer! Hier kun je terecht voor fitness en bodybuilding, maar ook kickboksen. Het is een sportschool voor iedereen! Sportschool Akdeniz sportscholen.

Contacteer ons