Op zoek naar sportschool?

sportschool
Sportschool Den Bosch Sportcentre Reflex.
Sportschool Den Bosch. Onze sportschool in Den Bosch is gelegen aan de Korvetstraat en beschikt over de nieuwste apparatuur. Wanneer u start met een fitnessprogramma, krijgt u eerst een intakegesprek met een personal trainer die u gaat helpen bepalen wat de beste oefeningen voor u zijn.
utrecht
Sportschool in Scherpenzeel? Bodyflash!
Sportschool in Scherpenzeel. Op zoek naar een sportschool in Scherpenzeel? Voor plezierig sporten, deskundige begeleiding en een erg gevarieerd aanbod kijk je net buiten het dorp! Net buiten Scherpenzeel, aan de Parallelweg in Woudenberg, vind je Bodyflash. Een complete sportschool met alles wat jij nodig hebt om in vorm te komen én te blijven, zowel fysiek als mentaal.
makelaar maassluis
Home Sportschool Da Graca.
Over de sportschool. Bij Sportschool Da Graça worden kinderen en volwassenen geleerd zich te verdedigen. Maar het blijft niet bij lessen in karate en kickboksen als zelfverdedigingssporten. Bij Da Graça wordt op een authentieke wijze les gegeven, volgens de Japanse traditie.
slotenmaker ijburg
Basic-Fit Sportschool Rotterdam Rijksboom.
De club ligt nabij Kop van Zuid met de Kuip, de Erasmusbrug en het Nieuwe Luxor Theater. Onze sportschool in Rotterdam is zo bijzonder omdat onze club beschikt over personal trainers en je op korte loopafstand gratis kunt parkeren. Betaald parkeren p/u.
Amsterdam
De persoonlijke én familiaire sportschool in Emmen! De Sportschool.
Overzicht alle activiteiten Alles. De persoonlijke én familiaire sportschool in Emmen! Ben jij op zoek naar een sportschool waar je geen nummer bent, waar je altijd begeleid wordt en waar je elke 6 weken een nieuw persoonlijk schema kunt krijgen?
Rotterdam
JouwSportschool.
De gezelligste sportschool van Voorthuizen en Kootwijkerbroek. JouwSportschool is de gezelligste sportschool van Voorthuizen en sinds kort zijn we ook in Kootwijkerbroek te vinden. De ongedwongen sfeer, afwisselende groepslessen, intensieve begeleiding en gratis koffie en thee maken JouwSportschool gezellig en laagdrempelig.
afvallen zonder sporten
Sportschool Kihon Ashihara Karate.
Kihon Kumite Seminar waar bij we vanuit verschillende stijlen/bonden/visies gezamenlijk met elkaar trainen. Dat onder leiding van verschillende instructeurs zoals sensei Cem Senol van dojo Osaka, sensei Priscilla Lambregtse van dojo Sushiho, sensei Henk en Roy Nispeling van dojo Kodo en sensei Marc de Roodt van dojo Kihon. Copyright sportschool KIHON 2018.
schildersbedrijf vlaardingen
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
kampeerboerderij appelscha
Sporten gezond? In de sportschool krioelt het van de bacteriën Buitenland Telegraaf.nl.
Want terwijl jij losgaat met gewichten, op de loopband of met een rubberen bal, vermenigvuldigden onzichtbare en ziekmakende bacteriën zich in razendsnel tempo. In de sportschool is het zelfs zo vies, dat er op een apparaat gemiddeld 362 keer meer bacteriën rondkruipen dan op een wc-bril, zo blijkt uit een nieuwe Britse studie waar de Britse krant Daily Mail over bericht.
breda
Fitness Zuiver: Sporten in Amsterdam Spa Sport Hotel ZUIVER.
Top sportschool met top trainers en top sfeer. De lessen van Miguel zijn onmisbaar als je van uitdagingen houdt. Een heel fijn team, professioneel, ik kom daar heel graag om te trainen, ze staan je altijd bij met vragen en ze geven de uitleg.
breda
Home.
Voor nog meer variatie en beleving. Het aanbod van lessen is zo uitgebalanceerd dat veel leden alléén nog maar groepslessen volgen. Terwijl u werkt aan het lijf, heeft uw kind the time of his life in onze kinderopvang. Praktijk voor fysiotherapie en manuale therapie.
stedendriehoek apeldoorn
Basic-Fit Sportschool Enschede Colosseum.
Het ligt naast de Grolsch Veste en vlakbij de Universiteit Twente. Naast onze sportschool kun je gratis parkeren. Wat onze sportschool zo bijzonder maakt is dat wij twee personal trainers hebben en een fysiopraktijk. In ons pand zit tevens de dansschool Go-Dance gevestigd.

Contacteer ons