Zoeken naar fysiotherapie

fysiotherapie
Schrappunten fysiotherapeuten.
Niet alleen de fysiotherapeuten lijken zich ervan bewust dat de toegenomen administratie de kwaliteit van zorg niet ten goede komt. In juni zijn het KNGF, Stichting Keurmerk Fysiotherapie, Paramedisch Platform Nederland, Patiëntenfederatie Nederland, Zorgverzekeraars Nederland en het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport tot een hoofdlijnenakkoord gekomen waarin onder meer is afgesproken gezamenlijk de administratiedruk van fysiotherapeuten aan te pakken.
marketing opleidingen
Fysiotherapie Elisabeth Alkmaar Praktijk in Alkmaar voor fysiotherapie.
staat voor zorg op maat. Fysiotherapie Elisabeth is een Alkmaarse praktijk voor fysiotherapie die naast algemene fysiotherapie ook een breed scala aan gespecialiseerde fysiotherapeutische hulpverlening biedt. Wij kunnen de best mogelijke fysiotherapeutische zorg bieden doordat elke fysiotherapeut een specialisme heeft.
rijschool zwanenburg
Vergoeding Fysiotherapie zorgverzekering Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Wat is fysiotherapie? Fysiotherapie houdt zich bezig met klachten aan het houdings en bewegingsapparaat, bijvoorbeeld bij nek en rugklachten en sportblessures. We beperken ons hier tot fysiotherapie, maar als je een aanvullende verzekering voor fysiotherapie afsluit, worden ook behandelingen vergoed van de.:
loodgieter de bilt
De Valuwe Fysiotherapie De Valuwe.
Fysiotherapie de Valuwe is aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord-Brabant. Het Schoudernetwerk bestaat uit orthopedisch chirurgen schouderfysiotherapeuten welke zijn gespecialiseerd in de behandeling van schouderblessures en revalidatie na schouderoperaties binnen de regio Noord-Brabant. Binnen Fysiotherapie de Valuwe is Frank Bardoel, fysio-manueeltherapeut, specialist op het gebied van de schouderregio en aangesloten bij het Schoudernetwerk Noord-Brabant.
Nijmegen
Fysiotherapie Ooij Dé praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie en meer in de polder Leuth, Kekerdom, Erlecom, Beek, Ubbergen, Berg Dal, Nijmegen.
Om zo goed mogelijk in te spelen op wat jij nodig hebt hebben wij diverse specialisten: zo hebben we een manueel therapeut, een sportspecialist, een COPD-fysiotherapeut en een fysiotherapeut die gespecialiseerd is in ouderenzorg. Fysiotherapie en meer. Sport en bewegen.
slotenmaker rotterdam zuid
Rozengracht24 Home.
Kindertraining Weerbaarheid Op donderdag 22 september start er weer een Kindertraining Weerbaarheid. Voor wie: kinderen van 9-12 jaar Waar: Fysiotherapie praktijk Rozengracht 24 Wanneer: vanaf 22 september elke donderdagmiddag van 16.30-18.00 uur, 7 weken lang Weerbaarheid die opgroeien, spelen. 8861 XZ Harlingen.
Amsterdam
Fysiotherapie Rotterdam Centrum.
Rotterdam
Fysiotherapie de Hoogh in Hilversum geeft o.a. bedrijfs sportfysiotherapie.
Fysiotherapie de Hoogh helpt mensen in de revalidatie van hun klachten af, maar helpt problemen liever voorkomen. Naast sportfysiotherapie bieden wij bedrijfsfysiotherapie, manuele therapie en oefentherapie voor klachten van verschillende aard. De praktijk van Fysiotherapie de Hoogh in Hilversum stond vroeger bekend als Fysiotherapie Dörr, vernoemd naar de oprichter en toenmalige eigenaar.
acupunctuur
Fysiotherapie PLUS Rotterdam 010.
Fysiotherapie PLUS biedt kwalitatief hoogwaardige, innovatieve en efficiënte fysiotherapeutische zorg. Fysiotherapie PLUS kenmerkt zich door haar klant en oplossingsgerichte werkwijze in een open, prettige sfeer. Fysiotherapie PLUS is ontstaan uit een fusie tussen twee grote maatschappen voor fysiotherapie die beiden in Rotterdam actief waren.
computerhulp aan huis
Fysiotherapie Vis in Wageningen therapie en fitness.
Wat uw klachten ook zijn, bij Fysiotherapie Vis krijgt u de behandeling die bij u past. Waarmee mogen we u helpen? Klantenbeoordeling 2016 Fysiotherapie Vis. In 2016 hebben 171 mensen mee gedaan aan een enquete en met trots kunnen wij u melden dat wij gemiddeld zijn beoordeeld met een 9.
glashandel amsterdam
Fysiotherapie Heinenoord.
Fysiotherapie Heinenoord brengt u zo snel mogelijk weer in beweging. Onze fysiotherapeuten adviseren, begeleiden en behandelen u bij problemen op het gebied van houding en beweging, maar ook bij klachten als gevolg van functiestoornissen aan het zenuwstelsel, bloedvaten, longen en hart. Bij Fysiotherapie Heinenoord kunt u terecht voor.:
badkamer harderwijk
Fysiotherapie Surhuisterveen.
Welkom bij Fysiotherapie Surhuisterveen-Harkema, voor gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg in Surhuisterveen, Harkema en omstreken! Onze praktijk is een dorpspraktijk met een regiofunctie waar wij trots op zijn. De praktijk van toen heeft nu een belangrijke functie door zijn gespecialiseerde zorg en een goede samenwerking met de andere disciplines in de nabije omgeving.

Contacteer ons