Resultaten voor haptotherapie

haptotherapie
Maria Holtslag: Praktijk voor haptotherapie en haptonomische zwangerschapsbegeleiding omgeving Haarlem.
praktijk voor Haptonomie, Haptotherapie en Haptonomische Zwangerschapsbegeleiding. Graag nodig ik je uit om deze website te lezen over het aanbod van mijn praktijk. Als je klachten hebt of iets mankeert, wil je daar over het algemeen zo snel mogelijk van af.
seo apeldoorn
Gezondheidscentrum De Wilg Emmeloord Fysiotherapie, Osteopathie, Natuurgeneeskunde, Dermatologie, Dietiek, Homeopathie, Psychosociale therapie, Orthopedische schoentechniek, Mondhygiene, Deeltijdverhu
Sinds 1993 heeft zij werkervaring in een eigen praktijk in Utrecht en sinds 2008 in een praktijk in Espel en voor mensen zonder vervoer in Gezondheidscentrum De Wilg. Haptotherapie is een concrete en prettige manier van begeleiden, waarbij het weer in contact komen met het gevoel een belangrijke rol speelt. Haptotherapie ondersteunt o.a.
makelaar schiedam
Levinas Haptotherapie Zelfstandig gevestigde en erkende haptotherapeuten.
Praktijken voor haptotherapie Levinas is een activiteit van Stichting Kenniscentrum Haptonomie Hapsis Utrecht. De stichting richt zich onder andere op het versterken van inzichten in de haptonomie. Onze naam Levinas haptotherapie is een verwijzing naar filosoof Emmanuel Levinas 1906-1995 die in zijn theorie de ander centraal stelt.
wellness maastricht
en Haptotherapie de Basis en Haptotherapie de Basis Topfysiotherapie.
Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis. Welkom bij Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis. Topfysiotherapie en Haptotherapie de Basis biedt u optimale zorg zowel op lichamelijk en/ of geestelijk vlak. U staat als mens centraal en wij zorgen voor de behandeling, die het beste bij u past.
rijschool zutphen
Haptotherapie doet je beseffen dat je leeft Praktijk Steeman.
Herken je iets van het bovenstaande bij jezelf en wil je er wat aan doen? Maak een afspraak, dan kunnen we samen onderzoeken of haptotherapie iets voor jou is. Haptotherapie doet je beseffen dat je leeft, laat je voelen dat je bestaat.
deventer
Selene Praktijk voor haptotherapie.
Haptotherapie is een vorm van begeleiding waarbij door een combinatie van gesprek en affectief contact via de huid het gevoelsleven verhelderd wordt. Verdriet en vreugde, angst en boosheid, pijn en afweermechanismen kunnen herkend en ervaren worden, zodat het verleden kan integreren in het heden.
woerden
Haptotherapie Fiducie Haptotherapie Fiducie.
Om de kosten zo laag mogelijk te kunnen houden heb ik ervoor gekozen om me niet aan te melden bij de beroepsvereniging. Beiden duren een uur. Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact met me opnemen via 06-57662817 of info@haptotherapiefiducie.nl Haptotherapie Fiducie Bergen op Zoom KVK: 70650519. 2018 Haptotherapie Fiducie.
makelaar schiedam
Haptotherapie Amsterdam Wilma Bosma Haptotherapie en Coaching.
Haptotherapie is een therapievorm die je helpt meer duidelijkheid te krijgen over wie je werkelijk bent en wat goed voor je is. Het is erop gericht om je weer in contact te brengen met jouw eigen gevoelens. Meer over Haptotherapie.
taxi Schiedam
Praktijk voor Haptotherapie Angelique de Pooter Mulder.
Van harte welkom bij de Praktijk voor Haptotherapie van Angelique de Pooter-Mulder. We bieden haptotherapie aan volwassenen, kinderen en zwangere stellen. Onderaan de pagina vindt u meer informatie over de specialisaties. Ik ben als GZ-Haptotherapeut aangesloten bij de Vereniging van Haptotherapeuten VVH.
uwv ede
Zorgverleners haptotherapie algemene informatie Gezondheidscentrum Brandevoort.
Haptotherapie Algemene informatie. Voor meer balans in uw leven meer innerlijke bewustwording en contact met je gevoelsleven ervaren. Haptotherapie praktijk Brandevoort. Haptotherapie voor volwassenen. Je hebt Javascript nodig om dit e-mail adres te zien. Mevrouw Bertie Bookelmann. Haptotherapie voor kinderen.
sleutelmaker schiedam
Haptotherapie Frank Everink.
Haptotherapie brengt je in beweging. Bij haptotherapie gaat het om de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. Aanraking speelt daarbij een belangrijke rol. Het is de meest directe manier van contact maken. Aanraken doet een appèl op voelen en ervaren. Meer over Haptotherapie.
makelaar weert
Haptotherapie F.M. Schrder.
Ieder mens ontwikkelt zich gedurende het leven. Soms kom je echter in een situatie dat je niet meer verder kunt. Haptotherapie zou helpend kunnen zijn om vanuit je basis weer in beweging te kunnen komen. Haptotherapie richt zich op de mensontwikkeling.

Contacteer ons