Meer resultaten voor haptotherapie

haptotherapie
You Me Care Haptotherapie Begeleiding Elke Doeser Tilburg.
Haptotherapie of begeleiding passend voor jou? Hoe ik werk. Waar ik werk. Ik ben Elke Doeser, Haptotherapeut en GGZ Agoog. Leuk dat je een bezoek brengt aan mijn website. Via deze weg geef ik je graag uitleg over haptotherapie en begeleiding.
deventer
Welkom op de website van Roel Klaassen Haptotherapie Roel Klaassen.
Welkom op de website van Roel Klaassen Haptotherapie. De praktijk ligt in het hart van Noord-Holland tussen Purmerend, Hoorn, Alkmaar, Zaandam en Amsterdam. In verband met vakantie ben ik afwezig tot 19 februari 2018. Roel Klaassen Haptotherapie. 1462 HL Middenbeemster.
makelaar sittard
Haptotherapie bij autisme kan helpen Dokter Bosman. Haptotherapie bij autisme kan helpen Dokter Bosman.
De workshop heeft ons inzicht gegeven in wat haptotherapie kan betekenen voor onze cliënten. Door de haptotherapie te ervaren wordt het concreet en geeft het inzicht in hoe een andere, in dit geval lichaamsgerichte, insteek kan bijdragen aan het in kaart brengen en oplossen van klachten.
douchewand
Welkom bij Haptotherapie Eindhoven.
Ik vraag je mijn website te lezen en in je op te nemen maar vooral om te voelen wat voor indruk het op je maakt. Dat zijn vaak belangrijke en subtiele aanwijzingen over de keuzes die je wel of niet maakt. 5644 GA Eindhoven. Copyright Haptotherapie Eindhoven created by WB.
rijschool zutphen
Home.
Haptotherapie Carin van Hooff. Kampen en Dronten. Haptotherapie is een therapievorm waarin het ervaren en voelen centraal staan. Leren luisteren naar wat je voelt en daarmee om leren gaan in het contact met anderen is een belangrijk thema in de therapie.
Haptotherapie Luc d'Hondt' IJsselmuiden.
Ik ben op zoek gegaan wat de rol van gevoel en beleving is in het ontstaan van de klachten. Haptotherapie heeft een ontzettend mooie visie op het leven en geeft van daaruit handvatten om deze klachten te benaderen. Helder en duidelijk.
Haptotherapie.
Haptotherapie is de therapeutische toepassing van de haptonomie. Haptotherapie is gericht op bewustmaking van gevoelens en maakt daarbij naast aanraking gebruik van het gesprek en ervaringsoefeningen. Aanraking is de meest directe vorm van communicatie en kan veel duidelijk maken over jezelf en jezelf in verhouding tot de ander, ook als dit met woorden niet lukt.
Haptotherapie Fysiotherapie Gezondheidscentrum Dillenburg.
Het oud-Griekse haptonomie betekent: wetenschap van het gevoel. In de haptonomie staat de gevoelsbeleving van de mens centraal. Haptotherapie is de therapie die daarop gebaseerd is. In het lichaam beleeft de mens zijn mogelijkheden wanneer het gaat om kracht, belastbaarheid, veerkracht en uithoudingsvermogen.
Welkom bij de praktijk voor haptotherapie.
Haptotherapie zorgt er voor dat jij je weer krachtiger en vitaler gaat voelen. Het is bedoeld voor stellen die het fijn vinden om samen met de zwangerschap en bevalling bezig te zijn. Deze vorm van zwangerschapsbegeleiding is ook uitermate geschrikt voor aanstaande ouders waarbij de zwangerschap en/of bevalling, door wat voor reden ook, extra aandacht behoeft.
Haptotherapeut Esser Leeuwarden.
Contact dat je raakt, waardoor beweging en groei weer mogelijk worden. Lees hier meer over Angelique. De begeleiding vindt plaats in haar praktijk Haptotherapie Leeuwarden. Copyright 2018 Haptotherapie Esser. Powered by Spectra Studio Works. Haptotherapie in relaties. Ervaringen van cliënten.
Haptotherapie vergoeding bijgewerkt: juli 2018 Zorgwijzer.
Haptotherapie kan helpen bij lichamelijk en geestelijke klachten en problemen die te maken hebben met bijvoorbeeld: stress, uitdrukken van gevoelens, relaties, zelfbeeld, seksualiteit, intimiteit, traumas, acceptatie, misbruik of verandering van levensfase. In veel gevallen kan haptotherapie ook worden gecombineerd met andere therapieën.
Haptotherapie Groningen Clasina Tolsma uw haptotherapeute voor diverse haptotherapie / haptonomie behandelingen aan de Brugstraat in Groningen.
Haptotherapie is zon professionele begeleidingsvorm vanuit de haptonomie, bedoeld voor een ieder die het gevoel heeft op een bepaald punt te zijn vastgelopen in het leven. Haptotherapie is een inzichtgevende therapie dat wil zeggen dat je gedurende de therapie een duidelijk beeld krijgt van jezelf: je gedrag, functioneren, gevoelens, wensen en verlangens, je sterke en minder sterk ontwikkelde kanten.

Contacteer ons