Meer resultaten voor fysio

fysio
fysio - Click Fraud Monitoring.
Bezig met het verbeteren en ontwikkelen van taxivervoer. De goed opgeleide taxichauffeurs beschikken over een goede stratenkennis en rijden u voor een laag tarief naar uw bestemming. Passagiers en reizigers voelen zich met ons comfortabel en veilig in het verkeer.
Fysiotherapie Duivendrecht Duivendrecht.
Wij hopen u met fysiotherapie, manuele therapie, echografie, sportfysiotherapie, dry needling, medical taping, shockwave therapie, oedeemtherapie en littekenbehandeling te helpen bij uw problemen aan het bewegingsapparaat. 1115 CW Duivendrecht. CJVV Life Goals brengt mensen in beweging. Richt stad zo in dat mensen worden aangezet om meer te bewegen.
rijschool kennemerland
Fysio en manuele therapie Overhees.
Welkom bij Fysio en manuele therapie Overhees in Soest. De patiënt is in goede handen.' Fysio en manuele therapie Overhees is gelieerd aan Medisch Trainen Overhees. Medisch Trainen Overhees. Medisch Centrum Overhees. 3766 GH Soest. Tel: 035 601 73 35.
slotenmaker wormerveer
Home Tri Fysio 0599-582235.
Laatste Tri Fysio Nieuws.: Tri Fysio Nieuws Maandag 2 april is de praktijk gesloten, dinsdag 3 april staan wij weer voor klaar! Team Tri Fysio wenst u fijne paasdagen See More See Less. wo mrt 28th, 2018. View on Facebook.
Amsterdam
fysiotherapie reyniers nistelrode.
Doordat wij allen een specialisatie hebben, kunnen wij u op professionele wijze helpen om beter te kunnen bewegen. Wij allen staan als fysiotherapeut geregistreerd. Met ons enthousiasme voor het vak, de persoonlijke aandacht voor u en uw persoonlijke inzet, werken we samen aan uw herstel.
taxi Rosmalen
Elshout Fysio TRAINING COACHING THERAPIE.
Diverse sportblessures komen voort uit een verkeerde looptechniek. Denk hierbij aan bijvoorbeeld. Fysio aan huis. Wanneer het niet haalbaar is bijvoorbeeld na een operatie om naar de praktijk te komen. Doelstelling van beide beweegprogrammas is het ontwikkelen van een actieve leefstijl.
loodgieter haaren
Fysiotherapie Stevenshof Gezondheidscentrum Stevenshof.
Ze heeft in diverse praktijken gewerkt als algemeen fysiotherapeut, onder andere bij de jeugdvoetbal van ADO en ze heeft 2 jaar lang als fysiotherapeute meegereisd met circus Holiday on Ice. Ze is lid van het netwerk traumarevalidatie, waarvoor ze de benodigde cursussen heeft Vervolgd.
Taxi Nieuwegein
Medifit Fysiotherapie Sterk in beweging!
Daar wil je dan zo snel mogelijk vanaf. De fysiotherapeuten van Medifit Fysiotherapie helpen je te herstellen. Door het doen van oefeningen en het opvolgen van adviezen krijg je weer plezier om vrij te bewegen. Bij ons ben je in goede handen!
ehbo cursus
Fysiotherapie Woudrichem.
De praktijk voor Fysiotherapie Woudrichem bestaat sinds 1974. Op 1 Januari 2010 is de praktijk voor fysiotherapie Woudrichem overgenomen door Daan Lemmens. Daan was al ruim twaalf jaar verbonden aan de praktijk en heeft zich in deze jaren actief bezig gehouden met de praktijkvoering en verschillende specialisaties op het vakgebied.
stoppelenburg lekkerkerk
FysioHolland Gespecialiseerde fysiotherapie.
FysioHolland WerkJeSterk biedt specialistische begeleiding bij arbeidsgerelateerde klachten. Maak een afspraak. 7 juni 2018 Fysio Update. Ook deze week hebben wij veel nieuws over evenementen: U kunt dit weekend terecht bij één van de rugbywedstrijden of kom binnenkort naar de feestelijke opening van.
makelaar eibergen
Fysiotherapie Den Bosch Komt bij u thuis Ergotherapie.
Wij zijn een gespecialiseerde fysio en ergotherapie praktijk, waarbij de doelgroep, de oudere, de geriatrische patiënt en de langdurig chronisch zieke is. De zorg rond deze groep staat zwaar onder druk, er moet veel vanuit de WMO geregeld en betaald worden.
woerden
Fysio Haarstraat Fysiotherapiepraktijk Rijssen en omstreken.
Fysio Haarstraat uit Rijssen. Fysio Haarstraat is een bekende fysiotherapiepraktijk in een vernieuwde omgeving. De praktijk bevindt zich dichtbij het centrum van Rijssen aan de Haarstraat nummer 59. De praktijk en onze fysiotherapeuten zijn continu in ontwikkeling door het volgen van specialisaties en cursussen.
Taxi Schiphol
Fysiotherapie Engelen s-Hertogenbosch.
Fysio en Manuele therapie Engelen is een praktijk voor fysiotherapie voor alle mensen met beweegproblemen en biedt praktische oplossingen en een actieve trainingsgerichte aanpak voor gezond bewegen met aandacht voor persoonlijke begeleiding. Met een ervaren team van professionals zijn we actief op twee locaties.

Contacteer ons