Meer resultaten voor weekend weg pinksteren 2016

weekend weg pinksteren 2016
Schoolvakanties 2019.
Let op: Voor de bovenstaande data van de zomervakantie, meivakantie en kerstvakantie 2019 geldt dat de scholen verplicht gesloten moeten zijn. De overige schoolvakantie-data gelden als adviesdata welke door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap voor deze vakanties slechts zijn aangegeven.
Weekendje weg, er even lekker tussenuit De wereld is Kras.
Doordat de klant altijd op nummer 1 staat is elke vakantie van Kras tot in de puntjes geregeld en kunt u zorgeloos vertrekken. Of u nu een weekend weg wil met de kids of een romantisch weekend wilt beleven, er is voor ieder wat wils om te zorgen dat u er écht even tussenuit bent.
Verlengd weekendje weg Weekendjeweg.be.
Mei is de perfecte maand voor jouw verlengd weekendje weg. Denk aan de vrije dagen zoals 1 mei, Hemelvaart en Pinksteren. Trek er even tussenuit naar een leuke bestemming dichtbij huis. Weekendje Amsterdam of Parijs? Of wil je liever genieten van de natuur in de Ardennen of Duitsland.
Weekendjewegmetkids.nl De leukste accommodaties voor jonge gezinnen met kinderen. Ontdek hotels met familiekamers, bijzondere overnachtingen en kleinschalige vakantieparken.Weekendjewegmetkids.nl.
Heerlijk een weekend weg aan zee met de kinderen? Aan de rand van het gezellige centrum van Egmond aan Zee, op maar 100 meter van het strand, ligt. Op 8 maart 2016 / Door Helma. Actief Familiekamer Hotel de Molenhoek.
Goedkope vakantiehuisjes vindt u op heeftualgeboekt.nl.
Eén ding hebben al onze vakantiehuisjes echter met elkaar gemeen en dat is de lage prijs! Hier vindt u een groot aanbod vakantiehuisjes met last-minute korting en doorlopende vakantiehuisjes aanbiedingen. Ideaal voor een goedkoop weekendje weg, de zomervakantie of iedere andere gelegenheid.
Welkom bij VVV.nl.
De Lego Film 2 herenigt de helden van Steenstad in een gloednieuw actie-avontuur om hun geliefde stad te redden. Het is vijf jaar geleden dat alles echt super was. De inwoners worden nu geconfronteerd met een grote, nieuwe dreiging: Lego.
brummen activiteiten brummen aanbieding weekend weg pinksteren.
Pinksteren DenHaag.com.
Pinksteren is ideaal voor een lekker weekendje weg. In Den Haag is tijdens t Pinksterweekend van alles te beleven. De uitgestrekte stranden van Scheveningen lonken, kinderen kunnen hun lol op bij Haagse attracties, het weekend staat bol van de evenementen, en op Eerste en Tweede Pinksterdag zijn veel winkels in de Haagse binnenstad gewoon geopend.
Klara Blijf verwonderd.
We hebben klimaatdoelstellingen te halen, maar we zijn nog lang niet op de goede weg. Het architectuurproject You Are Here zoekt uit hoe we de stad in de goede richting kunnen transformeren. Het palmt daarvoor het leegstaande WTC-gebouw in de Brusselse Noordwijk in.
Luxe Vakantiehuis Ardennen uw Weekend Ardennen met 10 60 personen 4.
Erika experimenteert: een mini-trip naar Palma de Mallorca. Erika Van Tielen.
En voor je medelijden met hen zou krijgen, het was maar voor vier dagen. Vrijdagochtend vroeg weg, maandag rond de middag al terug. En ik ben beter teruggekomen dan ik vertrokken ben. Leve de mini-trip naar de zon! Een mini-trip, een short getaway, een lang weekend, Maakt niet uit hoe je de reisformule precies noemt, maar het houdt een mens gezond. Even letterlijk afstand nemen van de dagelijkse routine doet altijd deugd. En Mallorca is dé perfecte bestemming voor zon kort reisje. Een topcombo van strand en stad. Op amper 2u vliegen. Veel minder druk en duur dan bijvoorbeeld Barcelona. Er komen trouwens twee officieel verlengde weekends aan. Die van Hemelvaart en Pinksteren.
Avonturenpark Hellendoorn.
vanaf 22, 50. Kijk je ogen uit in Hellendoorn! Het leukste pretpark voor een dagje weg! Verscholen in de bossen liggen ruim 30 topattracties, mooie shows en avontuurlijke evenementen op je te wachten. Het Avonturenpark is in april 2019 weer geopend.

Contacteer ons