Meer resultaten voor hoeve

hoeve
Entreeprijzen Orchideeënhoeve.
Met een jaarkaart van de Orchideeën Hoeve kun je ons tropische park een jaar lang tijdens openingsuren onbeperkt bezoeken. Een jaarkaart van de Orchideeën Hoeve is persoonsgebonden en een jaar geldig vanaf de aanschafdatum. Jaarkaarten kun je aanschaffen bij onze receptiebalie.
Hoeve A 60 pers informatie Residence de Eese.
Wanneer u de luxe ingerichte nieuwe groepsaccommodatie Hoeve A 60 pers in Oldemarkt huurt, kunt u uiteraard de hele dag genieten op de loungebanken in de royale woonkamer, als een vorst ontbijten aan de lange ontbijtbanken en tafels, zelf uw eigen biertje tappen in de ronde gezellige scheepsbar met professionele biertap, slapen in een comfortabel bed of op de hooizolder in één van de bedstedes, uitgebreid koken voor de hele familie en ontspannen in uw eigen tuin met meerdere terrassen.
De Hoof Voor elk programma.
Hoeve Nolleken heeft een eigen privé gelegen terras met picknicktafels en grenst aan de recreatievelden luchtfoto voorzijde / achterzijde. Workshops Verhard terrein Overzichtelijk terrein Sportvelden Slecht weer programma De Vaarsche Hoef Spellen Grote groepen Hoeve ter Hofstad Parkeren Veel binnenruimte Bioscoop Spetterend feest Lekker praktisch Hoeve Nolleken BBQ Ontspanning Lezingen Voetbalvelden.
Camping zonder kinderen Drenthe Jelly's' Hoeve.
Fietsen en wandelen. Natuurcamping Jelly's' Hoeve. Kamperen zonder kinderen. Camping Jelly's' Hoeve. Ellen en Roger Vermeire. 7971 CT Havelte Drenthe. 0521 34 28 08. Wij worden door onze gasten gewaardeerd met een score van 9.3 op basis van 340 beoordelingen.
Camping Hoeve Hofwijk.
Login Winkelwagen: 0 artikelen 000., De Hoeve Hofwijk camping, in 2011 door VeKaBo uitgeroepen tot beste mini-camping van Zeeland, beschikt over 18 zeer ruime plaatsen, allen voorzien van 16A elektra, water en vuilwaterafvoer. We bieden onze gasten een broodjesservice. Honden zijn mits aangelijnd welkom.
Hoeve Van der Meulen Het Zeeuwse Landschap.
Boek hier uw verblijf op het Zeeuwse platteland. Lees ook het verhaal over Hoeve Van der Meulen op de website van Zeeuwse Ankers. En er is het boek Hoeve Van der Meulen, van bouwval tot boerenland-erfgoed, over de historie van de boerdrij en zijn bewoners.
Groepsaccommodatie particulieren, bedrijven en zorg? Biestheuvel.
Voor een overnachting, weekend of midweek? De Hoeve op Landgoed de Biestheuvel is een perfecte accommodatie voor zowel particulieren, bedrijven als zorginstellingen. Met De Hoeve kiest u voor een karakteristieke woonboerderij die volledig gerestaureerd is. Met deze sfeervolle accommodatie krijgt u zowel binnen als buiten de beschikking over veel ruimte, comfort en privacy.
Hoeve de Kaolder.
Individuele begeleiding, een leuke en leerzame tijd doorbrengen of logeren bij Hoeve de Kaolder? Individuele begeleiding, een leuke en leerzame tijd doorbrengen of logeren bij Hoeve de Kaolder? Individuele begeleiding, een leuke en leerzame tijd doorbrengen of logeren bij Hoeve de Kaolder?
Home: Hoeve de Schoor.
Hoeve ijs, welkom bij de Stenen Brug.
Consumptie verplicht en eten en drinken van thuis is NIET toegestaan. Kijk even bij openingstijden voor je de kids een ijsje belooft. Het is goed toeve op de hoeve! Ben je in de weekenden vrij en wil je ook in de schoolvakantie werken?
Welkom Hospice de duinsche Hoeve.
Het hospice is goed bereikbaar, zowel vanuit omliggende plaatsen als vanaf de snelweg; het ligt op enkele minuten rijden van de A59 afslag Kruisstraat. Hospice de Duinsche Hoeve is lid van de Associatie Hospicezorg Nederland en in het bezit van het PREZO keurmerk hospicezorg. Hospice de Duinsche hoeve.
Tonia's' Hoeve Hellendoorn. Bed en Breakfast en vakantiewoning.
In deze prachtige omgeving op de grens van Twente en Salland, even buiten het historische dorp Hellendoorn, ligt de Tonias Hoeve. Een oud boerenerf waarop aan de bosrand een vakantiehuis staat en waar in de boerderij een Bed and Breakfast aanwezig is.

Contacteer ons